Diensten

Workshop

Ik bied onder andere binnen het vak van Personal Styling workshops aan. Het doel van deze workshop is om in een persoonlijke setting meedere aspecten van (Personal) Styling te bespreken. Mijn doel is om dit te doen in een interactieve setting. De opbouw van de workshop kan natuurlijk varieren naar gelang de wens van de cliënt. Standaard zal ik elke workshop starten met een inleiding over het vakgebied Personal Styling en daarin de hoofdlijnen bespreken. Wat belangrijk is tijdens deze workshops, is om onderling ervaringen uit te wisselen en samen van gedachten te wisselen over alles wat met Styling te maken heeft. Waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt als je gaat shoppen, of waarom je steeds dezelfde kledingstukken koopt of steeds alleen maar “veilige” kleuren koopt. Ook kunnen persoonlijke vraagstukken besproken worden. Op deze manier heeft men aan het einde van de workshop een aantal “tools” om zelf mee aan de slag te gaan. Mocht men naar aanleiding van de workshop nog vragen hebben over het toepassen van de betreffende “tools”, dan kan men achteraf nog altijd bij mij terecht via telefoon/email voor aanvullend advies.

Wardrobe planning

 

Wat tevens een zeer toegevoegde waarde kan zijn is een Wardrobe Planning. Hoe vaak komt het voor dat men door de bomen het bos niet meer ziet? Best met regelmaat zo ik in de praktijk vaak hoor. Terwijl er waarschijnijk zoveel onderling te combineren kledingstukken in de kast hangen. Wat ik als startpunt gebruik is om de inhoud van de kledingkast te gaan sorteren in 3 opties. “Blijven”, “twijfel” en “weggooien”. Aan de hand van die uitkomst ga ik met de klant verder aan de slag om de garderobe te optimaliseren. Ik ga met alle kledingstukken die mogen blijven, onderling nieuwe combinaties maken en kijken welke kledingstukken ontbreken. En we komen ook tot de conclusie dat we mogelijk nog kledingstukken missen om de garderobe te optimaliseren. De zogenaamde missing items. Deze missing items zullen de aan te schaffen kledingstukken zijn die de garderobe compleet maken.

styling advies

Naast het geven van workshops en wardrobe planning kun je mij ook inschakelen bij het aanschaffen van een nieuwe garderobe en het uitbreiden van de bestaande garderobe.

Hierbij is het ook enorm van belang dat ik de klant goed leer kennen. Je kunt dan denken aan je figuur, je kledingstijl, of je een strict gescheiden zakelijke - als privé outfit hanteert en of je al een eigen basis garderobe hebt. Ik zal dus met je in gesprek gaan om je beter te leren kennen en op deze manier een beeld te vormen van waar je behoeften liggen. Ik heb een intake-formulier ter beschikking wat ik als leidraad hiervoor gebruik. Indien je dat wilt, kun je dit intake formulier op voorhand zelf al invullen. We kunnen dit uiteraard ook samen invullen n.a.v. ons persoonlijk gesprek. Mijn doel is om op een informele manier kennis met elkaar te maken. Tijdens dit informele gesprek zal ik vragen aan je stellen waardoor ik mezelf een goed beeld kan vormen van wie je bent, wat je wensen zijn en de manier waarop ik je daarbij kan helpen. Daarna ga ik voor je aan de slag om een nieuwe garderobe voor je aan te schaffen. Of nieuwe combinaties te maken van reeds bestaande stukken met nieuw aangeschafte items. Daarbij vergeet ik de accessoires zeker niet. Deze hebben een grote invloed op een outfit en maken een basisoutfit al gelijk compleet en voldoende afgestyled.

Diensten

Presentatie/College

 

Personal shopping

 

Naast het advies dat ik je als stylist geef, is het ook mogelijk dat ik voor je op pad ga. Nadat we kennis gemaakt hebben, de vragenlijst hebben ingevuld zodat ik weet wat je wensen zijn, ga ik voor je op pad. Ik ga de gewenste items voor je aanschaffen zodat jij thuis op je gemak kunt kijken welke items je wilt behouden. Ik zorg er dan ook weer voor de de items geretourneerd worden. Mocht je het fijner vinden dat ik met je meega op het moment dat jij gaat shoppen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 


Soms vragen mensen hoe ik ertoe gekomen ben om deze stap te zetten. Om iets heel anders te gaan ondernemen naast mijn baan in de financiële wereld. Het blijkt namelijk dat heel veel mensen wel “dromen” hebben maar dat het er vaak niet van komt om er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

In deze presentatie vertel ik mijn verhaal. Hoe het is ontstaan, welke wegen ik heb bewandeld en wat ik uiteindelijk met mijn passie ben gaan doen. Vaak zet dit mensen aan tot nadenken. En stimuleert mijn verhaal om ook met de eigen interesses/passie iets te gaan doen. Het geeft veel energie en dat straal je ook uit naar anderen. Mensen enthousiasmeren en actief laten nadenken over het aan de slag gaan met je dromen. Begin klein en zet steeds een stapje vooruit.

Contact

Contact

Contact

Diensten