Artikelen

Schoenen

Overzicht

Artikelen

Wat we ook gaan doen is verschillende soorten schoenen bij een bepaalde outfit proberen. Want door een bepaald soort schoen te kiezen maak je de outfit juist chique, stoer of juist hel casual. Het is wat jij leuk vindt en waar jij jezelf goed bij voelt.

Overzicht hebben in je kledingkast is cruciaal.  Rust in je kast is rust in je hoofd. Zo zie je ook heel snel waar wat ligt en kun je snel de combinatie maken met één van je andere kledingstukken. Want ook je broeken, rokken, jeans, truien en blouses zijn gerangschikt. Dit maakt dat je een duidelijk overzicht hebt van je kledingkast en dat je snel kun switchen tussen verschillende kledingstukken. Dit kan dus een onderdeel zijn van de Ward Robe planning als je dit voor jezelf nog niet geheel op orde hebt. Ook hier help ik je graag bij!

Setjes

Ook gaan we setjes maken. En dan juist met de kleding die al in je kast hangt. Want hoe vaak pak je waarschijnlijk steeds dezelfde combinaties waardoor het er steeds hetzelfde uitziet. Maar door 1 item juist te vervangen en bijvoorbeeld aan te vullen met een kleine accessoire krijg je een hele andere look. Dit zijn kleine aanpassingen met een grote impact. Je kunt door deze switch een hele andere look maken door relatief kleine wijzigingen.

Contact

Artikelen